Pretraži ovaj blog

Popularni postovi

NERVOZA STOMAKA


Rijetke su osobe koje nisu osjetile šta znači nervoza stomaka.Nekad se manifestuje jače nekad slabije sve zavisi od osobe do osobe koliko je osjetljiva.Doktori imaju za to razne lijekove koji bi trebalo to da ublaže ali teško.

Ne možeš to stalno da koristiš ,da postaneš ovisan o tim lijekovima koji ništa ne liječe već samo malo opuštaju al opet nedovoljno.Ima nekoliko čajeva i tinktura koji bolje djeluju od lijekova bar kad se koriste na duže staze.

Za nervozu stomaka je najbolji čaj od matičnjaka i majčine dušice.
Tinktura je dobra od matičnjaka i valerijane močene u rakiji travarici .
Ovo su dobri pripravci koji se trebaju koristiti duže vremena da bi baš osjetili dejstvo pravo a ne stvara ovisnost o tome ako se pije u nekim normalnim granicama.

Ako od nervoze stomaka još dobijete i proliv onda bi obavezno trebali nešto da grickate kao što su mrvice dvopeka izdrbljenog,žitarice,neslane štapiće,ili nešto slično tome što nije posebno ni slano ni slatko,zabavite se usput zaboravite na nervozu odmah nećete misliti o potrebi za pražnjenjem crijeva.Ima onih koji su čak probali da jedu i sirovu rižu i sve druge žitarice i to im bila glavna zanimacija tako da su prevazišli problem proliva od nervoze....


tags:nervoza stomaka,

Nema komentara:

Objavi komentar

Sljedbenici-besplatna pretplata

Moj popis blogova